lunes, 21 de diciembre de 2015

CV Sant Boi (3) - Ferrolan Vòlei Rubí (2)

DERROTA DEL FERROLAN VÒLEI RUBÍ 3-2 CONTRA UN CV SANT BOI MOLT LLUITADOR

·       El CV Rubí nomes va poder emportar-se un punt , en la difícil pista del CV Sant Boi.

Les noies de Sergio Gamboa, es van desplaçar dissabte passat a sant boi, per enfrontar-se amb el cuer de la lliga el cv sant boi a la lliga Nacional.

L’equip del sant boi  va fer un molt bon primer set, on els errors no forçats del equip del Ferrolan Vòlei Rubí al final de set, van fer que guanyes per un ajustat 26-24.

Al segon set les rubinenques van sortir a per totes des de el començament del set, treballant molt be el servei i definint l’atac, van guanyar per un 20-25.

Amb el marcador empatat 1-1 les del CVR van sortir a per el 1-2 i amb les coses ben clares de com jugar al rival, fet que va suposar una clara avantatge en el marcador de deu punts, i van guanyar per 14-25.

Amb el 1-2 nomes tenien que seguir treballant dur com estaven fent, però l’equip local del sant boi va forçar molt be el servei, i va treballar força be els atacs per quatre , fet que va fer que empatessin el matx, 2-2.

Al tie break l’equip de sant boi, va sortir a per totes i les del vòlei rubí, es va notar el cansament i la fatiga i encara que es va fer canvis a l’equip no va ser suficient per guanyar a l’equip de sant boi i es va perdre per un ajustat 15-12.


Amb aquest punt que guanya el vòlei rubí, puja una posició a la lliga i ara mateix tanca el any 2015 a la sèptima posició de la lliga estatal de primera Nacional. Felicitats equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario