lunes, 24 de octubre de 2016

CV Esplugues (3) - Més Fusta Vòlei Rubí (1)

Disputat partit del Més Fusta Vòlei Rubí davant el CV Esplugues


  • Les noies de l’equip sènior del Vòlei Rubí van perdre 3-1 davant el CV Espluges, en un primer molt lluitat però un final de partit difícil



Diumenge al matí el conjunt del Més Fusta Vòlei Rubí es va desplaçar fins a Esplugues de Llobregat per enfrontar-se a un dels rivals més forts de la competició, el C.V Esplugues.

Les rubinenques van sortir a la pista molt motivades des de l'escalfament i això es va notar al primer set on els punts es lluitaven intensament per part dels dos equips i el marcador anava pujant molt iguala, però va ser a la part final del set un les noies del Més Fusta van treure el seu millor joc i amb una bona sèrie de serveis defensats molt activament i atacs molt ben executats des de les puntes, que va fer que les noies del Rubí aconseguissin emportar-se el primer set per 21 a 25.

Després d'un gran inici, noies del Vòlei Rubí no van saber aguantar el nivell deconcentració i les locals van agafar la batuta del partit i amb una distribució molt bona de les jugades es van imposar amb facilitat al segon set tancant el marcador 25-13.

Durant el tercer i quart set la tònica va ser la mateixa que al segon, les noies del CVR lluitaven contra elles mateixes per tornar a trobar el bon nivell de joc que havien demostrat al primer set, però un equip local molt consolidat i fort a la pista ho va fer impossible. El set es va acabar imposant per les noies del CV Esplugues amb un resultat de 3-1, tancat el 3r i 4t set per un contundent 25-13 i 25-16, respectivament.

Les noies del Més Fusta han demostrat que saben jugar al màxim nivell que demana aquesta competició i ara toca treballar per a què aquest nivell es mantingui amb continuïtat i amb la confiança de saber que depenen de elles mateixes.

Els primers partits d’inici de temporada, ha fet que el Més Fusta Vòlei Rubí s’enfrontés a un començament de lliga complicat, davant dels equips més forts de la categoria. Tot i així, el Vòlei Rubí va pujant el ritme de joc, i setmana a setmana millorant setmana a setmana el nivell de l’equip confiant, aviat obtenir bons resultats i sumar punts a la classificació. El proper dissabte a les 16h torna el Vòlei de primera nacional a Can Rosés amb una altre rival dur, el CVB Barça.

No hay comentarios:

Publicar un comentario