viernes, 18 de marzo de 2016

El Ferrolan Vòlei Rubí es juga la permanència

Al partit de la partit de la penúltima jornada de lliga

El Ferrolan Vòlei Rubí es juga la permanència a Primera 

Divisió Nacional aquest cap de setmana 

L’equip rubinenc juga dissabte a les 16.00 hores al pavelló de Can Rosés el darrer partit com a local 

Una victòria de les rubinenques significaria assegurar-se completament la pemanència a primera nacional


El Ferrolan Volei Rubí es prepara per afrontar aquest dissabte un dels partits més decisius del final de temporada. Aquest dissabte les noies de l’equip sènior del Club Volei Rubi reben al pavelló de Can Rosés al CV Sant Boi, cuer  a la classificació de primera nacional. 

L’equip sènior del Rubí arriba a aquest enfrontament després d’una derrota a Saragossa contra Phisius Zaragoza, el que fa a les noies del Rubí arribar amb més desig de victòria al partit d’aquest dissabte.

Una victòria de les rubinenques aquest cap de setmana podria classificar matemàticament al CV Rubí per la permanència a primera nacional. Aquests punts suposarien assegurar-se un total de 22 punts i quedar a una distància suficient per no haver-se de jugar la permanència a l’última jornada.

Per tal de recolçar a les noies del Ferrolan Vòlei Rubí, el club anima a tots els rubinencs i rubinenques a apropar-se al pavelló de Can Rosés per donar suport a l’equip local i animar a les noies a aconseguir una victòria importantíssima per l’equip. 

A més del partit sènior entre el Ferrolan Volei Rubi i el CVSant Boi, dissabte a la tarda també es jugaran els enfrontaments de les categories cadet i juvenil A on el CV Rubi jugarà contra CV Mataró a les 18.00 hores i 20.00 hores, respectivament. 

A més, diumenge els equips cadet i juvenils B jugaran contra CE Claver al pavelló de La Llana,  i les infantils A s’enfrontaran al DSV CV Sant Cugat Vermell a les 10.00 i les petites del l’infantil B jugaran contra AEE Jaume Callís a les 11.45 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario