martes, 22 de marzo de 2016

El CV Rubí s'assegura la permanència

Al partit de la penúltima jornada de lliga

El Club de Vòlei Rubí s’assegura la permanència a Primera Nacional després de guanyar al CV Sant Boi


  • L’equip rubinenc, va guanyar 3-0 aquest dissabte al pavelló de La Llana

  • Les noies del CV Rubí es mantindran un any més a primera divisió nacional, posant així el toc final a una intensa temporada de Lliga


Nervis i concentració, així es va viure aquest dissabte el partit del CV Rubi i el CV Sant Boi. El pavelló de La Llana va acollir la tarda de dissabte el darrer partit de la temporada de les noies del CV Rubi, un partit que podia significar assegurar-se la permanència una temporada més a primera divisió nacional, i les rubinenques ho van aconseguir. 

El partit va començar amb un CV Sant Boi molt intens, que tot i ser cuer a la classificació va sortir a la pista amb moltíssima intensitat i lluitant cada punt, però les sènior del Club Volei Rubi van estar molt atentes en recepció i sobretot molt encertades en bloqueig aconseguint uns punts decisius per emportar-se el primer set 25-16.

El segon set va continuar amb el mateix ritme, amb unes rubinenques molt concentrades que jugaven amb un estil molt segur i tranquil, i unes noies del Sant Boi, que tot i lluitar amb força no van poder rebatre el joc del CVR. Així, les noies del Ferrolan Vòlei Rubí van guanyar també el segon set.

Tot i el resultat de 2-0 a favor de les locals, el CV Sant Boi no va donar el partit per perdut i van començar el tercer set guanyant punts i es van avançar al CV Rubí durant bona part del partit. Però amb la entrada en camp de la cadet Andrea Ruiz, en servei i defensa va donar la estabilitat i les noies del CVR van saber refer-se i recuperar la concentració arribant a 24 iguals. En aquests darrers punts només es poden definir com a excepcionals, on les noies del sènior van saber mostrar la seva millor versió, amb un Joc segur i decidit que va ser clau per la victòria de les rubinenques.

Aquesta victòria significa que el Club Vòlei Rubí s’assegura la permanència una jornada abans del final de la lliga, sense haver de dependre dels resultats de la resta de partits. Així el equip Ferrolan Vòlei Rubí posa el toc final a una temporada molt important on el Vòlei Rubí tornava a la primera divisió nacional després de 5 anys. L’esforç i el bon treball de les noies de l’equip ha estat clau per aconseguir la permanència un any més.

Després de l’aturada de setmana Santa, el Ferrolan Volei Rubí jugarà el darrer partit de la lliga contra el veí DSV CV Sant Cugat, un duel vallesà que tancarà una temporada a primera nacional, que esperen poder superar per la propera temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario