miércoles, 6 de abril de 2016

Últim partit Ferrolan Vòlei Rubi - DSV CV Sant Cugat

A la temporada 2015-16

El FERROLAN CVR PERD PER 3-0 EL SEU ÙLTIM PARTIT DE LA LLIGA NACIONAL

·       El CV Rubí es va desplaçar fins a Sant Cugat, per enfrontar-se al CV Sant Cugat, en el seu últim partit de la temporada.

Les noies del Club Vòlei Rubí van jugar el passat cap de setmana el darrer partit de la lliga de Primera Divisió Nacional davant el DSV CV Sant Cugat. L’enfrontament entre els dos equips vallesans va acabar amb un resultat de 3-0 a favor de les noies de Sant Cugat.  Però tot i la derrota, les rubinenques es van assegurar la permanència a Primera Divisió a l’anterior jornada pel que no arribaven a aquest partit amb la tranquil·litat de la feina feta.

En el primer i segon set, les jugadores de Sergio Gamboa, van sortir molt lluitadores en defensa i treballant força bé la recepció i l’atac, fet que fins a la meitat del set, el marcador era molt igualat, però la eficàcia en atac per part de les de Sant Cugat, va fer que amb uns molts bons finals de set fet que va suposar, que guanyessin els dos primers sets amb dificultats el sant Cugat.

Però en el tercer i últim set, les jugadores del Ferrolan Vòlei Rubí, van sortir molt apagades, i amb un joc molt fluix en defensa i en atac, fet que va aprofitar el sant Cugat per guanyar el set amb molta comoditat.

Amb aquesta derrota termina la lliga nacional i el Ferrolan Vòlei Rubí, queda en una meritòria 8ª plaça de 12 equips, a 8 punts de diferencia respecte als dos últims equips que baixen de categoria.

La temporada que ve seguirà lluitant en aquesta lliga primera divisió estatal.

L’equip segons el seu tècnic Sergio Gamboa, ha fet una temporada brillant, amb un grup força implicat i humà, els seus tècnics han pogut treballar força bé.  Des del Club, felicitem a l’equip per la permanència en el seu primer any en aquesta difícil lliga Nacional Estatal.