martes, 20 de septiembre de 2016

Crònica primera Jordana triangulars Divisió d'Honor

Derrota del Club Vòlei Rubí a la primera jornada de partits de la lliga catalana Divisió  d’Honor del Club Vòlei Rubí 


L’equip rubinenc va perdre el partit contra el DSV CV Sant Cugat i el CV Sant Boi a Can Rosés 

L’estrena del Club Vòlei Rubí no va poder celebrar-se amb una victòria, ja que el club rubinenc va caure als dos enfrontaments que va disputar el passat cap de setmana. 

El pavelló de Can Rosés va acollir aquest dissabte la primera de les dues jornades de partits triangular de la lliga catalana Divisió d'Honor. En aquesta, van participar el CV Sant Cugat i el CV Sant Boi com a equips visitants i el Vòlei Rubí com a amfitrió.


 Jugada del CVR davant el DSV CV Sant Cugat

El primer partit va enfrontar al Vòlei Rubí i el DSV CV Sant Cugat. Les rubinenques van sortir a la pista amb motivació però amb més nervis del previst el que les  va fer no estar prou encertades en defensa i atac. Aquesta situació la va aprofitar el DSV CV Sant Cugat per avançar-se al marcador des de l'inici i dominar amb tranquil•litat tot el partit fins a aconseguir la victòria per 0 sets a 2. Les noies del Sant Cugat van continuar amb el bon joc i el control del partit davant el CV Sant Boi.


I el darrer partit de la jornada va enfrontar al Vòlei Rubí davant el CV Sant Boi. Ara sí, les noies del Rubi van jugat millor col•locades al camp i amb més confiança i seguretat. Així van aconseguir guanyar el primer set amb un contundent  resultat. Al segon set però, una sèrie d’errades i la lesió a la mà dreta de la capitana de l’equip, Carla Garcia, van fer que les noies del Vòlei Rubí comencessin a acumular una sèrie d'errades en recepció i atacs massa senzills que van fer que el CV Sant Boi empatés al segon set. I el tercer set, el marcador va anar molt ajustat de principi a fi, arribant a un 15 iguals, però finalment l’encert del CV Sant Boi va fer que el CVRubí perdés el set en una agònica final. 





Bloqueig del Vòlei Rubí davant el VC Sant Boi

Tot i el complicat  inici de l’equip sènior, les noies i l’equip tècnic afronten la temporada amb il•lusió i amb l’objectiu directe de mantenir la permanència a Primera Nacional i millorar la classificació d’enguany. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario