miércoles, 28 de septiembre de 2016

La lliga catalana de vòlei arriba aquest cap de setmana a Rubí


Dissabte, el pavelló de Can Rosés acollirà els partits de les categories cadet i juvenil tant de primera com de tercera divisió 
El equips infantil A i infantil B es desplaçaran dissabte a Mataró i Barcelona, respectivament, per iniciar la competició a la lliga catalana

Dissabte a la tarda la lliga catalana de vòlei torna a jugar-se a Rubí.

Aquest cap de setmana, s’estrena la temporada de vòlei a Can Rosés. El pavelló rubinenc acollirà dissabte a partir de les 16.00 hores els partits de les categories cadet i juvenil de primera catalana, així com també de tercera divisió. Amb aquest partits, el Vòlei Rubí torna a iniciar una temporada més de vòlei a la ciutat.

Tot i que els partits de Primera divisió catalana, es van iniciar la setmana passada, aquesta serà la primera jornada en què el Vòlei Rubí jugarà com a amfitrió, acollint la tarda de dissabte els partits del equips Juvenil A i Cadet A. En aquesta jornada, el Club Vòlei Rubí rebrà al Sant Boi A a partir de les 16.00 hores per disputar els partits del Cadet A, i a les 18.00 hores es disputarà el partit entre el Juvenil A del Vòlei Rubí i el CV Sant Boi A.

De la mateixa manera, a Can Rosés també es disputaran els patits de Tercera Catalana del equips Cadet B i Juvenil B. Aquest és el primer partit de lliga del Vòlei Rubí que s’estrena en competició davant el Vòlei 6 Manresa. 

També comencen la competició aquest cap de setmana, les categories infantils del Vòlei Rubí. En aquest cas l’Infantil A es desplaçarà a la capital del Maresme per enfrontar-se al CV Mataró, i l’infantil B jugarà dissabte al migdia a Barcelona davant el Vall d’Hebrón Groc. 

Aquests partits donen el tret de sortida de la competició de vòlei a Rubí, essent un any més el Vòlei Rubí un dels clubs amb més presència a la competició de categories menors de la lliga catalana de vòlei. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario