lunes, 18 de enero de 2016

CH Bordils (3) - Ferrolan Vòlei Rubí

Comença la segona volta de la Lliga nacional pel Ferrolan Vòlei Rubí amb un punt molt important a la classificació
  •      El CV Rubí va enfrontar-se al CH Bordils i va salvar un punt, en un partit molt complicat en el pavelló de can roses.

Les noies de Sergio Gamboa van jugar en la 12º jornada de Nacional, el dissabte passat a can roses, i van perdre per 2-3, després de remuntar un 0-2 en contra.

En el primer set les jugadores rubinenques van sortir molt concentrades en totes les línies i es van posar amb un avantatge de 8 punts, però les locals van escorçar la diferencia amb un bon joc defensiu, i les rubinenques van ser irregulars al final de set, que va ser on les de Bordils van empatar el marcador i van guanyar-lo per 23-25.

En el segon set van sortir com el primer set de concentrades i van treballar molt be fins al final de set, que Bordils va fer un molt bon treball defensiu, i amb uns molts bons serveis van emportar-se el segon set per un ajustat 24-26.

Amb el marcador advers de 0-2, les rubinenques van sortir a per totes, i van ser mes regulars que els dos primers sets, fet que va fer guanyar el set per un clar 25-13.

Amb el 1-2, les del ferrolan volien com a mínim empatar el partit i demostrar que son un gran equip, va ser un set molt llarg i amb molt desgast físic per les rubinenques. Ja que venien de remuntar un 0-2. Van forçar molt be el servei tàctic i amb molt bona definició d’atac, van guanyar el set i empatat el partit 27-25 d’infart.

En el tie break i amb el gran desgast físic per les nostres jugadores, van sortir amb molts errors no forçats i poca concentració, fet que les de Bordils van posar-ho to per acabar el partit i emportar-se la victòria per 2-3.

Amb aquest punt sumat, les del vòlei rubí es mantenen a la setena posició de la lliga Nacional.

El dissabte que ve es desplaçaran fins al camp del líder de la categoria, el cv Vall D’hebrón a les 16:30.