lunes, 18 de enero de 2016

CV Sant Celoni - Juvenil B Vòlei Rubí

El juvenil B es desplaçava fins ha Sant Celoni per disputar el primer partit de la segona volta.
El primer set va començar amb un CVR molt actiu amb bones defenses i atacs molt contundents que es va imposar a les locals per 18-25.
Al segon set les noies locals van sortir molt fortes amb uns atacs molt decisius des-de la zona central que van marcar el transcurs del segon i del tercer set que va fer que les locals s’avançaran al marcador 2-1.

Però̀ al quart set les rubinenques van sortir a pista molt segures del seu lloc i amb unes col·locacions molt precises van aconseguir assegurar el set que donava pas al tie-break. Al cinquè set es van avançar les locals al marcador, però varen ser les noies del Cvr les que van fer el canvi de camp per davant al marcador, marcador que es va mantenir molt ajustat fins al final del set on 2 errades de rotació van fer que les noies del Rubí s’anesin del partit i no van ser capaces de trencar el servei rival que va acabar guanyat per 15-12 un partit molt disputat per tots dos equips.