lunes, 18 de enero de 2016

CV Sant Celoni - Cadet B Vòlei Rubí

Sant Celoni amb una temperatura de -5 graus, acollia el primer partit de la segona volats de la tercera catalana entre el Sant Celoni i el Volei Rubi.
El primer set va començar força equilibrat amb tots dos equips lluitant cada pilota, amb un Sant Celoni molt actiu i potent en l’atac i un CVR molt concentrat en defensa. Tot i l’esforç de les rubinenques per aixecar totes les pilotes en el tram final del set els atacs de les locals es van acabar imposant i es van endur el primer set per 25-20.

Al segon set va seguir amb la mateixa tònica del primer set on les noies del Volei Rubí van ser incapaçes de trencar la defensa rival.
Al tercer set les noies de Rubí van sortir a pista disposades a lluitar fins al final per emportar-se el set i varen estar lluitant amb bones defenses i encertats atacs però un cop mes en el tram final del set les locals es van imposar tancant el partit amb 3-0.
Tot i la derrota un bon partit de les rubinenques que se'n frontaven al 2 classificat de la lliga i en cap moment van baixar els braços.