martes, 6 de octubre de 2015

20 ANIVERSARI CLUB VOLEIBOL RUBÍ

A la temporada 2015-16
20 ANIVERSARI CLUB VOLEIBOL RUBÍ
  •        El Club voleibol Rubí està de celebració de la seva fundació en el any 1995.

  •   Aquest Diumenge dia 11 de octubre, es farà la celebració de la entitat, ens els seus 20 anys. En aquest event es farà a les 9:30h presentacions oficials dels diferents equips del club.

  •   A les 11h es jugarà el partit de la segona jornada entre el FC Barcelona i el CV Llars Mundet de Superlliga 2 masculina. Us demanem que assistiu a aquest acte on es viurà al pavelló de can roses, el millor voleibol estatal.


FERROLAN VÒLEI RUBÍ:

Les noies de Sergio Gamboa, van jugar la segona volta de la lliga Catalana divisió de Honor, aquest dissabte passat a Can roses.
El primer partit el van jugar contra el CV Sant Boi.

Jugant de menys a mes, en un primer set amb molts errors no forçats, per part de les rubinenques, perdent el set per 22-25.
En el segon set ,van millorar aspectes tècnics, i van guanyar les de Ferrolan per 25-12.

En el tie break, van tornar els errors no forçats en moments clau del set i van perdre per 12-15.

  
El partit contra el Cecell va tenir color de la Base del club.

L’entrenador Sergio Gamboa, va decidir posar en l’equip titular a Cristina Carreto, Anna Cañivano, Zahira Basilio, Natalia Redondo, y en el segon set també a la col·locadora Juvenil Yaiza Costela.

Per donar descans a les titulars sèniors, i per donar joc a les petites de la base, que estan treballant molt dur per arribar al primer equip.

Les coses no van anar tan malament, van estar lluitant fins als meitats de sets, però la veterania, i el ritme de competició que tenia el club lleidatà el Cecell, es va imposar per 0-2.

Bones sensacions en aquesta competició de pretemporada, la lliga catalana, i seguirem treballant dur per començar la lliga, en dos setmanes.

JUVENIL A:

Es van desplaçar fins a Vilassar de mar , per enfrontar-se al líder de la categoria.

Van perdre per 3-0, en un partit on les del vòlei Rubí no van treure la garra en el atac, i no definien l’atac. Per part de les de Vilassar, eren molt definitives en atac.

La recepció per part de les del vòlei Rubi no v tenir el millor dia.

El dissabte que ve dia 10, jugaran al pavelló de can roses Rubi a les 20:00, contra el CN Sabadell.

CADET A:


Van jugar el dissabte passat en casa del CV Vilassar, i van guanyar el primer partit de la temporada per 1-3, en la millor lliga de Catalunya la primera divisió catalana.

Les noies de Sergio Gamboa, i Lydia Ienco, van guanyar els seus tres primers punts a la millor lliga.

L’equip va treballar molt be en K1, i també en accions de K2 on eren molt millors que el rival. I així es va demostrar al marcador, amb uns

parcials en cada set, molt còmodes per les jugadores del CVR. Felicitats equip , que poc a poc es comença a veure el bon treball que esteu fent als entrenaments.

El dissabte que ve dia 10, jugaran al pavelló de can roses Rubi a les 18:00, contra el CN Sabadell.







No hay comentarios:

Publicar un comentario