lunes, 19 de octubre de 2015

CH Bordils - Ferrolan Vòlei Rubí

A la temporada 2015-16
Bones sensacions en el debut del ferrolan vòlei Rubí a la nacional

El CV Rubí torna a la competició nacional just l’any en què l’equip celebra el seu 20è aniversari.

Les noies de Sergio Gamboa van jugar dissabte passat a la pista del CH Bordils, el actual campió de la primera divisió catalana, i van perdre per 3-1.

En el primer set les noies del ferrolan CVR, van sortir molt definitives en el K1, i amb un marcador de 1 o 2 punts a sobre durant tot el set, en el 20-21 guanyant, la millor jugadora rival , va fer 3 punts molt bons en servei, i el CV Bordils va guanyar el primer set per 25-23.

En el segon set, les rubinenques nomes tenien que sortir amb el mateix treball de K1, però van sortir amb molts errors en recepció i atac , deixant al rival que jugues molt còmode, i van perdre per 25-11.

Amb el marcador en contra de 2-0, les noies de Gamboa, van sortir com en el primer set, definitives al K1, i fent molt bons serveis, i amb aquest gran nivell de joc, van guanyar el set per 21-25.

En el set que les rubinenques volien emportar-se per com a mínim puntuar un punt en el tie break, no va poder ser. Van lluitar de valent en el K1, i al K2, però els errors no forçats del equip Rubinenc van ser molts, i l’equip rival va aprofitar-se per emportar-se el set i el matx per 25-22.

El pavelló blanc i verd de Bordils, era molt complicat jugar i emportar-se la victòria , pel gran rival i per la ajuda del seus aficionats, que no van parar d’animar a les de Girona en tot el partit.

Bones sensacions pel tècnic del ferrolan vòlei Rubí, Sergio Gamboa, que seguiran treballant amb l’equip per millorar aquests errors.

El dissabte que ve jugaran a casa al pavelló de can roses de Rubí a les 16:00h contra el CV Vall d’hebrón. Us esperem a tots per gaudir del millor vòlei nacional.