lunes, 19 de octubre de 2015

CV Sant Esteve - Vòlei Rubí Juvenil A

Aquest diumenge el CVR Juvenil A es va enfrontar contra CV Sant esteve Sesrovires  en el pavelló municipal Sant Esteve Sesrovires. Perdent per 3-1.

Les Rubinenques al primer set van mostrar molt bon treball en equip y molta efectivitat tant en servei, recepció i atac destacant la molt bona defensa per part de la lliure Natalia Redondo y la receptora Anna Cañivano i el treball en bloqueig de Carreto i Sala, el qual va fer que ens emportéssim el set amb tranquil•litat.

En el segon set va haver molta  irregularitat el qual l' equip contrari va aprofitar per guanyar-lo.

El tercer set les rubinenques van començar molt fort però amb alguns errors no forçats van perdre la confiança, i per tant van donar la victòria final al últim moment al Sant esteve.

Al quart set la recepció de les nostres no va ser bona el qual va fer que empitjores l'efectivitat en atac i l'equip contrari es va emportar la victòria de l’últim set amb facilitar.

Millorarem la recepció per tal de millorar l'efectivitat en atac.
El pròxim partit serà al pavelló municipal de Can Roses a les 18:00h contra el CV Mataró.