martes, 13 de octubre de 2015

Celebració 20è aniversari Club Vòlei Rubí

A la temporada 2015-16

Èxit d’expectació en l’aniversari del CVR


El Club Voleibol Rubí va celebrar els seus 20 anys el diumenge passat , davant de la seva afició, a Can Roses. A l’acte va assistir la presidenta de la federació catalana de voleibol, la senyora Maribel Zamora, que com es habitual , sempre en els anys que portem com a club, ha estat al costat del CVR.

En aquest aniversari el club voleibol Rubí va trobar en falta la presència de cap representant de l’ajuntament de Rubí, i sobre tot de la alcaldessa de la nostra ciutat.

Durant la jornada, es van presentar als 7 equips federats. Començant per les mes petitones del club, l’infantil B, entrenades per la Noelia Marín. Després l’infantil A entrenades per la Judith Gavilan, el cadet B entrenades pel Jesús Requena. El cadet A entrenades pel Sergio Gamboa, el Juvenil B entrenades pel Jesús Requena, el Juvenil A entrenades pel Sergio Gamboa. El primer equip, que jugarà en la primera divisió estatal Nacional. Entrenades pel Sergio Gamboa, Manel Mañas, Gabi Quirós, Pau Bea. 
Després de las fotografies individuals i grupals. 

Després, es va jugar el partit de la segona jornada de la Superlliga 2 Masculina, entre el FC Barcelona, i el CV Llars Mundet. On va ser tot un èxit, va guanyar el FCB per 3-0. En un molt bon partit, on van demostrar per que son els líders de la categoria. 

Les grades del pavelló de can roses , estaven al màxim d’aforament, i havien unes 300 persones. Tot un èxit, que va contar també amb la penya blaugrana Ramon Llorens. On es van encarregar de posar-li color blaugrana a les grades i pista. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario