martes, 3 de noviembre de 2015

CV Arenys (1) - CV Rubí Juvenil A (3)

CV Arenys (1) - CV Rubí Juvenil A (3)

Aquest dissabte el CVR Juvenil A es va enfrontar al CV Arenys a casa seva i va aconseguir guanyar 1-3 i sumar tres punts més. 

En el primer set, les jugadores del CVR van saber fer el seu joc treballant en equip i emportant-se així el primer set. La victòria del primer set no va comportar la del segon. Les nostres jugadores van començar a cometre molts errors d'atac i tampoc els hi va ajudar una dolenta recepció i defensa. 

Per aquest motiu, l'equip va adoptar en el tercet set una tàctica diferent a la que sol practicar, fent així que amb un continu "no bloc" dirigit per la lliure Natalia Redondo s'aconseguís parar a l'equip contrari. D'aquesta forma es va guanyar el tercer set tot i que va estar ajustat.
Finalment, les jugadores del CVR van emportar-se el partit amb la victòria del 4t set. En aquest les jugadores del CV Arenys van aprofitar-se de la nova tàctica del Rubí però l'equip va saber rectificar a temps. Cal destacar el bon treball de la col•locadora Yaiza Costela que va tirar de l'equip quan més ho necessitava. 

El proper dissabte a les 20:00, us esperem a tots per la tarda en un emocionant partit contra el CVB Barcelona Barça, al pavelló de can roses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario