lunes, 9 de noviembre de 2015

Ferrolan Volei Rubí - Cecell Lleida


A la temporada 2015-16

El FERROLAN VÒLEI RUBÍ SUMA EL SEU PRIMER PUNT A NACIONAL
• El ferrolan Vòlei Rubí perd en un interesant partit contra un rival directe per 2-3.





Les noies de Sergio Gamboa, van jugar dissabte passat a casa contra un rival directe per la permanència, el Volei Cecell de Lleida.

En el primer set el Ferrolan CVR va fer un joc molt be treballat en K1, i forçant uns molt bons serveis van guanyar per 25-21.

En el segon set les Rubinenques el van treballar força be, arribant amb un clar 24-21 i van perdre el set i el bon joc, en uns últims punts jugats, amb molt desordre, i errors no forçats, fet que el Cecell va aprofitar-se per fer-se amb el set per 24-26.

En el tercet set es va tornar a veure el bon treball en K1, i amb una atacant que cal mencionar que va ser la Estela Soler, que amb els seus atacs van fer que el ferrolan guanyes el set per un 25-21.

El quart set va ser fluix en K1, no sortíem amb confiança i fet que l’entrenador Sergio Gamboa va aprofitar per donar joc a les dos cadets del club, AltiBarranquero i Andrea Ruiz. El set es va perdre per 21-25.

En el tie break l’equip no va saber gestionar be ni la força mental, ni la física. Així va deixar de lluitar des de un principi i el cecell va aprofitar per posar tot i guanyar els 2 punts a casa de les rubinenques. 
El diumenge que ve jugaran a casa del CN Sabadell a les 12:30. Partit important pels interessos del Volei Rubí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario