martes, 3 de noviembre de 2015

CV Esplugues (3) - Ferrolan Volei Rubí (1)


El FERROLAN VÒLE RUBÍ PERD CONTRA EL CV ESPLUGUES 

L'equip rubinenc no va poder mantenir el bon joc del segon set guanyat, i perd 3-1, contra el campió de la temporada passada de nacional.

Les noies de Sergio Gamboa, es van desplaçar diumenge passat a esplugues del Llobregat, per enfrontar-se al actual campió de la temporada passada a nacional el CV Esplugues.

El primer set les noies del ferrolan CVR, van sortir amb molt problemes a la recepció, i no podia sortir la Col•locadora Demelza Roldan còmode en l’atac. Per això el CV Esplugues forçant molt be el servei, van guanyar 25-19.

En el segon set les coses van canviar, ja que la bona recepció va fer que l’equip treballes molt be el K1 i amb un molt bon atac es va guanyar el set per un ajustat 24-26, on les del CVR van estar pel sobre el marcador, en tot moment.

En el tercer i quart set les noies del CVR van fer molts errors no forçats, i no es van encontrar fines en l’atac, fet que va fer que un gran equip, amb grans jugadores com es Martona, guanyaren els dos sets, amb parcials de 25-13, i 25-14. 

Cal destacar en aquestes 3 jornades que porten en la difícil lliga Nacional, que l’equip esta treballant en una línia ascendent i que dintre del primer equip, estan venint convocades jugadores petites de la cantera, com son les juvenils: Cristina Carreto, Yaiza Costela, Natalia Redondo, Maria Sala, Anna Cañivano. 

Amb això el club esta treballant en varis objectius de cara al futur del Club Voleibol Rubí.  

El dissabte que ve les noies del primer equip, jugaran a casa, al pavelló de can roses, a les 16:00h contra el Cecell. Us esperem a tothom per animar a les noies guanyin els seus primers punts de la temporada.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario