martes, 10 de noviembre de 2015

Vòlei Rubí B (juvenil) - CV Barça Pro

Aquest diumenge el pavelló de Can Roses acullia el partit entre el juvenil B del Club Voleibol Rubi i el FCB Barça.
El partit començava per les rubinenques marcat per moltes baixes importants però l'equip va sortir decidit a lluitar per endur-se'n l'enfrontament.
El primer set va estar molt disputat i finalment es va decantar a favor de l'equip visitant per un tanteig de 23-25. Al segon set les rubinenques van sortir amb la mateixa força i van aconseguir endur-se'n el set 25-19.
Amb un marcador de 1-1 l'equip visitant va ser capaç d'imposar el seu ritme al partit sense que les locals fossin capaces de contrarestar el joc i poc a poc es van imposar en els dos següents sets amb uns parcials de 14-25 i 12-25.
Hem de continuar treballant, la propera setmana l'equip es desplaça fins a Mataró per enfrontar-se a un rival directe de la part alta de la classificació.