martes, 3 de noviembre de 2015

UE La Salle Girona 0 - CV Rubí Cadet B 1

UE La Salle Girona (1) - CV Rubí Cadet B (3)

El cadet B del Volei Rubi es va desplaçar dissabte fins a Girona per jugar contra l'UE la Salle Girona.
Aquest partit  es plantejava amb moltes baixes per a les rubinenques, fet que va fer que debutessin al cadet dos jugadores infantils del club.
El dos primers sets van ser molt disputats per part de tots dos equips i es van mantindré uns marcadors molt ajustats. Però les noies del Volei Rubí van saber tancar el sets amb uns parcials de 22-25 i 25-27.
El tercer set va començar igual d'ajustat però aquest cop l'equip local va mantenir-se més ordenat a la pista i es va imposar per 25-17.
Al quart set les rubinenques van sortir a la pista decidides a endur-se'n la victòria cap a casa i amb un molt bon servei van anar agafant avantatge sobre el rival i se'n van endur l'últim set del partits 10-25.

Bon partit de les cadets que sumen la seva primera victòria a la lliga.