lunes, 17 de octubre de 2016

CH Bordils (3) - Multiservicios Ury Vòlei Rubí (2)

Derrota del Multiservicios Ury Vòlei Rubí a casa del CV Handbol Bordils per un 3-2

Les juvenils del Vòlei Rubí van guanyar el primer i segon set però no van aconseguir mantenir el ritme i van arribar a jugar un tie-break emocionant

El cinquè i últim set, finalment va ser les noies del CH Bordils emportant-se la victòria i el 2 punts del partit

Aquest diumenge el Multiservicios Ury Vòlei Rubí s'ha desplaçat fins a Bordils per jugar el seu quart partit de lliga, sabent la importància que suposava guanyar aquest partit. Les juvenils han començat molt concentrades, fent el seu joc i acabant molt bé la seva sortida de recepció i complicant la defensa de l'equip rival han aconseguit emportar-se els dos primers sets. Però aquí s'acaba la bona ratxa de les rubinenques.

Ja al tercer set les juvenils han començat molt fluixes, tot i que la recepció s’aixecava la col•locació no sortia i amb això l'atac no era definitiu, fet que ha donat a l'equip rival confiança i comoditat per sortit be per qualsevol zona i per tenir un atac definitiu, tot i això s'han acostat a emportar-se aquest últim set i amb això el partit però se'ls hi ha escapat amb un marcador de 23-25.

Amb el marcador 1-2 a favor de les noies del Multiservicios Ury Vòlei Rubí, i amb la opció de poder acabar el partit emportant-nos els tres punts cap a casa, les rubinenques han baixat els braços amb molts problemes en defensa en zona 1 i amb una col•locació molt justa que no donava gairebé opcions a les atacants a acabar els punts. Encara que, amb alguns canvis a l'equip com el canvi de la col•locadora ho han intentat però les complicacions en defensa ens han limitat molt donant aquet 4t set a l'equip rival i deixant el marcador amb un 2-2 arribant al tie-break.

Cinquè i últim set, l'equip que més ganes li posés s'ho emportaria. Les rubinenques han començat el set amb un canvi d’actitud semblant al del primer i segon set, però això no ha estat suficient. No s’acabava d’aixecar la pilota i quan es feia, el nostre atac era molt fàcil per les rivals deixant que les noies del CH Bordils ataquessin amb molta tranquil•litat tancant el set i el partit per 15-13.

Seguirem treballant perquè arribi la victòria, dissabte que ve el Multiservicios Ury Vòlei Rubí s’enfronta al CV Viladecans Unilever a Can Rosés a les 18:45 hores. Us hi esperem!