miércoles, 19 de octubre de 2016

Dia Mundial Contra el Càncer de mama

El Club Vòlei Rubí es suma a la commemoració del Día Mundial contra el Càncer de mama

 El Club instal·larà a la seva oficina d’atenció al públic de Can Rosés una guardiola per recaptar donatius per la Fundació Oncolliga

 Tots els perfils i logotips del Vòlei Rubí a les xarxes socials es tenyiran de rosa durant una setmana per reforçar aquesta campanya

Avui, dimecres 19 d’octubre es celebra al dia mundial contra el Càncer de mama. Des del Club Vòlei Rubí volem unir-nos a aquesta celebració i recolzament de familiars i diagnosticats d’aquesta malaltia sumant-nos a aquesta celebració.

Per aquest motiu, el Club Vòlei Rubí instal·larà, a la seva oficina d’atenció al públic del pavelló municipal de Can Rosés, una guardiola de recollida de donatius per recaptar fons per ajudar als afectats per aquesta malaltia. Per tal de reforçar aquesta col·laboració a partir d’avui, i durant tota una setmana, tots els perfils i logotips del Vòlei Rubí a les xarxes socials es tenyiran de color rosa per sumar-se a aquesta iniciativa.


El club Vòlei Rubí, format íntegrament per equips femenins, es sent íntimament proper a aquestamalaltia que cada any afecta a Espanya a un total de 25.000 dones i per aquest motiu ha volgutcol·laborar en la recollida de fons i donatius per les activitats de la fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica i sumar-se a aquesta celebració.

Els donatius recollits aniran íntegrament a parar a la fundació privada Oncolliga, que dóna
atenció psico-social a les persones diagnosticades de càncer i a familiars durant tot el procés de la malaltia, i realitzat també activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario