lunes, 17 de octubre de 2016

CV Vall d'Hebrón (3) - Més Fusta Volei Rubí (0)

Derrota del Més Fusta Vòlei Rubí a casa del CV Vall d’Hebrón

Les noies de l’equip sènior del Vòlei Rubí van perdre 3-0 davant el CV Vall d’Hebrón, en un primer i tercer set molt lluitat

La propera setmana, les rubinenques es desplacen fins a Esplugues de Llobregat per enfrontar-se a les actuals líders de la competició

El Més Fusta Vòlei Rubí s'ha desplaçat fins al Pavelló Olímpic de Vall d'Hebrón per disputar la segona jornada de la Primera Nacional Femenina.
L'equip rubinenc va perdre per 3 a 0 davant d'uns equips més potents de la competició.
Les noies del Més Fusta Vòlei Rubí van sortir a la pista amb molts nervis per mica en mica es van ficar al partit i aprofitant una bona ratxa de serveis van igualar el marcador a 19 punts. Però les noies del Vall d'Hebron van saber aprofitar la seva potencia des de l'atac de 2 i van tancar el set 25 a 21.
Al segon set, les noies de l'equip local van sortir molt concentrades en defensa i amb un servei molt segur que les rubinenques no van saber com trencar i el set es va decantar per les locals des de el principi i el van tancar còmodament 25-6

Al últim set les noies del Més Fusta Vòlei Rubí es van refer del resultat del segon set i van tornar a la pista amb moltes ganes. El set va estar molt igualat i fins i tot a la part final del set les rubinenques es van posar al cap davant del marcador 19-21 però finalment les locals amb molta lluita van aconseguir guanyar 27-25 tancant així el partit amb el resultat de 3-0.
El proper cap de setmana, les noies del Més Fusta Vòlei Rubí tornen a jugar fora de casa davant el CV Esplugues, un dels actuals equips líders de la competició femenina nacional.