lunes, 10 de octubre de 2016

Juvenil B Volei Rubi (1)- Balafia Volei (3)

El Juvenil B perd 1 a 3 contra Balafia Volei

Dissabte passat, el pavelló de Can Rosés va acollir el primer partit del juvenil B del Club Vòlei Rubí a casa que va enfrontar a les rubinenques davant el Balàfia Lleida en partit corresponent a TErcera Divisió Catalana. 

El partit, representava l'estrena de les juvenils B a la competició de lliga. L'enfrontament va ser molt complicat per les rubinenques que van rebre a un Balàfia molt potent i fort. Les noies del juvenil B del Vòlei Rubí van començar guanyant el primer set per 25 a 21, però a la resta de sets les lleidetanes van intensificar el ritme de jo i la potència i van acabar guanyant la resta de sets per un marcador molt igualat. 

Va ser un gran partit de les noies del Rubí, que tot i fer errades bàsiques, possiblement fruit dels nervis del debut, van quedar-se a les portes d'obtenir un bon resultat. Ànims i satisfacció per la feina feta, i felicitats per l'actitut de les juvenils durant tot l'enfrontament. El següent pas, pul·lir les errades i aconseguir guanyar el partit i demostrar amb resultats la bona feina feta als entrenaments. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario