Primera victòria del Més Fusta Vòlei Rubí davant el CV Sant Esteve
  •        Diumenge les noies del sènior van guanyar 2-0 el segon partit del triangular del grup bronze de la Divisió d’Honor

•        L’altre partit de la jornada va finalitzar amb la derrota de les noies del Més Fusta Vòlei Rubí davant el CV Monjos

Aquest diumenge, el pavelló de Can Rosés acollia la fase de bronze de la lliga catalana de divisió d'Honor Catalana. Aquesta fase enfrontava en un triangular al CV Monjos Panasalud Vitality, al CV Sant Esteve i al Més fusta Vòlei Rubí.
La jornada de triangulars va començar amb un primer partit que va enfrontar els dos equips visitants CV Monjos i CV Sant Esteve. Va ser un partit ràpid on el Monjos va guanyar contundentment  per 2-0 a les de Sant Esteve.

El segon partit de la jornada, era el punt de sortida de les noies del sènior Més Fusta Vòlei Rubí, que s’enfrontaven a CV Monjos.

El partit va començar molt igualat amb tots dos equips disputant-se els punts per igual. Però tot i l’avantatge que anava agafant les noies de Monjos uns pocs errors forçats per les noies del Volei Rubí va permetrà que el set no estigues decidir fins als punts finals on dos jugades molt encertades de les jugadores del CV Monjos van decantar el set per a les visitants tancant el marcador 0-2 a favor del CV Monjos.

Al segon set les rubinenques no van ser capaces de continuar amb el bon ritme del primer set i van cedir mes errors fet que va fer que les visitants agafessin distància al marcador i acabessin guanyant còmodament el segon set per 14-25.

Al segon partit les noies del Mes fusta Vòlei Rubí van sortir mes tranquil·les i confiades a la pista i buscant un atac mes contundent van aconseguir trencar la defensa rival que en diferents rotacions van tenir molts problemes per aconseguir passar el bloqueig de les rubinenques que es van sentir més segures en defensa que al primer partit.

Amb un bon joc desplegat per les puntes les noies del mes fusta van aconseguir la merescuda i desitjada victòria per 2-0 contra Sant Esteve.

Després d'aquesta fase de triangulars el Més fusta Vòlei Rubí prepara la que serà l'última setmana abans de començar la lliga de 1era Nacional on debuta com a local contra CH Bordils Dissabte dia 8 a les 16h al pavelló de Can Roses