domingo, 9 de octubre de 2016

Més Fusta Vòlei Rubí (1) - CH Bordils (3)

El Més Fusta Vòlei Rubí inicia la lliga amb una derrota davant el CH Bordils

• Dissabte a la tarda, les noies de l’equip sènior van estrenar-se a Primera Nacional amb un resultat d’1-3 a favor del CH Bordils

El Més Fusta Vòlei Rubí s’estrenava aquest dissabte a casa en el primer partit de la lliga de Primera Nacional davant el CH Bordils. Un partit que donava el tret de sortida al segon any consecutiu de l’equip entrenat per Sergio Gamboa a la competició a Primera Nacional. Així la tarda de dissabte, l’equip sènior de Vòlei Rubí omplia el pavelló de Can Rosés per començar la lliga regular.

El partit va començar amb un CH Bordils avançat-se en els primers punts del partit, però poc a poc les rubinenques van anar agafant el control del partit i  van aconseguir dominar el marcador i remuntar el resultat per arribar a avançar-se  fins a 5 punts per davant de les noies del Bordils, i endur-se així el primer set del partit per 25-21.

Tot i el bon inici, el segon set va estar dominat per les noies del CH Bordils, que van estar especialment efectives per central amb atacs ràpids que venien assegurats per una defensa molt estable. Tot i això cal destacar que les noies del Rubí van mantenir el ritme de joc a les noies del CH Bordils, i de manera especial destacar accions d’Andrea Jimenez Ribas i de la líbero Ivette Boniatti molt activa en recepció. Però malgrat el bon joc, finalment el segon set va acabar amb un resultat de 19-25 a favor del CH Bordils.

I amb un balanç d’empat al marcador el Més Fusta Vòlei Rubí va sortir al tercer set amb ganes de guanyar-lo i donar un pas pel camí per la victòria, i per això les noies del Rubí sabien que havien de donar-ho tot, i tot i començar el set perdent van igualar el marcador a 20 punts i van aconseguir omplir d’emoció un pavelló de Can Rosés ple de gom a gom i lluitar els últims punts fins al final. Un final del tercer set ple de punts llargs però ràpids, complicats però lluitats, durs en atacs i encertats en recepció, sens dubte uns punts clau que van exhibir  el bon nivell de joc de la lliga nacional. Però, finalment va ser el Bordils qui va arribar als 25 punts i es va endur el tercer set.

Amb un marcador de 1-2 les noies del sènior del Vòlei Rubí van encarar el quart set com una dura pendent a la victòria. que costaria d’assolir, però van aconseguir plantar cara a un CH Bordils molt segur i tranquil. En aquests sets, les noies del Rubí van continuar actives i concentrades en assegurar les jugades i els atacs, però això no va ser prou i el CH Bordils va avançar-se i endur-se el quart set i alhora la victòria per 1-3 a Can Rosés.

Una estrena amb derrota, però que no desanima a l’equip del Més Fusta Vòlei Rubí, que ha lluitat molt per la permanència i que demostra el seu bon nivell i només li queda acabar de confirmar-ho en punts i amb victòries.

La propera setmana, l'equip sènior es desplaça fins a Barcelona per jugar davant el CV Vall d'Hebron, un equip complicat que ve també d'una derrota la passada setmana, i que com el Vòlei Rubí buscarà la victòria a la segona jornada de lliga.