viernes, 28 de octubre de 2016

Loli González, Premi Llegendari Vicens Puigdomench

La federació catalana de Voleibol entrega el premi llegendari Vicens Puigdomenech a Loli González, fundadora del Club Vòlei Rubí

·  La federació entrega aquest important premi com a reconeixement per la seva trajectòria per la promoció i difusió del voleibol

La presidenta honorífica i fundadora del Club Volei Rubí, Loli González, rebrà aquest divendres el Premi Llegendari Vicens Puidomenech, entregat per la Federació Catalana de Voleibol, com a reconeixement oficial de la figura de Loli González per a la promoció del voleibol tant a nivell local com dins i fora de Catalunya. L'entrega de premis es realitzarà durant a la celebració de la 'Festa del Volei', que es celebra aquest divendres al CEET d'Esplugues de Llobregat.

Loli González, va ser la fundadora del Club Vòleibol Rubí al 1995 juntament amb un grup de pares i mares de Rubí que volien crear un espai on poder practicar aquest esport més enllà del món aficionat. Des d'aleshores, Loli González, s'ha dedicat al Volei Rubí com una passió.

Durant 16 anys, Loli  González, ha estat al cap de la presidència del Club promovent aquest esport a la ciutat de Rubí però alhora establint contactes amb altres equips del País Basc i Andalusia, per tal de continuar promocionant el voleibol a Catalunya i a la resta de l'estat i fent créixer l'equip rubinenc.

Loli González valora aquest premi com "un important reconeixement a tota la feina realitzada a  l’entitat i per difondre el voleibol". Durant la seva trajectòria Loli González ha entregat el seu treball al món del voleibol, vivint aquesta dedicatòria  com "molt més que un esport, com una vida".

A més, González ha volgut dedicar també aquest premi a totes aquelles persones que durant la seva trajectòria al capdavant del club, l'han recolzat i donat suport al projecte del Club Vòlei Rubi i que han fet possible que el Club continués endavant i pogués créixer. De fet, gràcies a aquests esforços, entre 1998 i el 2000, l'equip sènior va aconseguir competir a Primera Divisió Nacional, una gran fita "fruit de l'important esforç de tots", valora la presidenta honorífica del Vòlei Rubí.

La 'Festa del Vòlei' es celebrarà el proper divendres 28 d’octubre a la Sala d’Actes del CCE d’Esplugues de Llobregat, organitzada per la que la Federació Catalana de Voleibol. Durant l'acte es lliuraran els diferents premis dels diferents Campionats de Catalunya 2015/16, es retrà homenatge a les seleccions catalanes de pista, platja i per primera vegada de fistball, i farà el lliurament del Premi Llegendari Vicens Puigdomènech, aquest any destinat a la rubinenca Loli González.

El Premi Llegendari Vicens Puigdomenech representa l’acte central del 60è Aniversari de la Federació Catalana de Voleibol,i és una menció i un reconeixement especial a personalitats destacats en el món del voleibol i el seu desenvolupament i promoció en honor dels estaments i clubs, representats per aquesta efemèride del voleibol català.

No hay comentarios:

Publicar un comentario