viernes, 7 de octubre de 2016

MULTISERVICIOS URY S.L., nou patrocinador del Club Volei Rubí

Durant tota la temporada 2016-17

MULTISERVICIOS URY S.L., nou patrocinador del Club Volei Rubí

·      MULTISERVICIOS URY S.L., és una jove empresa dedicada al món de la construcció, reformes i manteniment per a particulars i empreses

La setmana passada el Club Vòlei Rubí i l'empresa MULTISERVICIOS URY S.L. van arribar a un acord de col·laboració pel qual, l’empresa de serveis sponsoritzarà durant la propera temporada l’equip juvenil A, actualment competint a primera divisió de la lliga catalana i que és alhora el filial de l’equip senior del Vòlei Rubí.

 Derivat d'aquest acord, el juvenil A, renovarà la seva equipació i lluiraà una nova imatge dissenyada especialment per aquesta col·laboració. A Més, l'equip juvenil A actualment competint en primera divisió catalana incorporarà el nom MULTISERVICIOS URY S.L. a la seva denominació.


A la imatge Sylvia de l’empresa MULTISERVICIOS URY S.L. y Sergio Gamboa, director tècnic del Club Vòlei Rubí

Per part de Club Vòlei Rubí es rep aquest patrocini amb il·lusió esperant sumar sinergies entre el Club de Vòlei i l'empresa MULTISERVICIOS URY S.L., i compartir el desig d’ambdues parts per continuar creixent.

L’equip Juvenil A del Vòlei Rubí, és el grup més destacat de les categories menors del Volei Rubí, i es troba competint a la màxima categoria de la lliga catalana. L’equip compta amb un planter de noies entre els 17 i 19 anys formades, pràcticament, totes al club i donant reforç i suport al sènior del Volei Rubí, com a equip filial.

MULTISERVICIOS URY S.L. és una empresa de serveis centralitzada en el món de la construcció, reformes i manteniment i dels serveis domèstics, negocis i de comunitats. Amb aquesta col·laboració l'empresa, amb seu a Sant Cugat però que ofereix serveis a tot el territori català, i principalment enfocada a Barcelona, pretén difondre el seus serveis de manera general i fomentar l'esport a les categories menors.


Amb aquest nou sponsor, el Club Volei Rubi inicia una temporada amb un total de sis equips en competició federada competint en primera catalana, segona i tercera catalana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario